Vad är modulär hårvård?

Produkter som är utformade för att kombineras och blandas av dig, så att du enkelt kan skapa exakt den effekt du vill ha, varje dag.

Den Martinsson King modulsystem gör att du enkelt kan personifiera din hårvård i handflatan varje dag. Blanda bara några pumpar av våra infusionserums i Essential Cleanse schampo eller Prime Condition Skölj för att snabbt få den effekt du vill ha för ditt hår, varje gång du tvättar. Kombinera och lager med våra Infusionserums, precis som du lagrar din hudvård eller makeup. För att maximera effekten kan våra silikonfria infusioner även tillsättas som leave-in serum innan styling eller föning.

 

Varför är moduluppbyggda hårvård bättre?

Eftersom du kan anpassa det helt efter dina behov, varje dag.

Ditt hår förändras dagligen, ibland veckovis, och definitivt säsongsmässigt. Håret påverkas av behandlingar och skadas av dess element. Den ena dagen är inte sig den andra lik och därmed är inte två olika huvuden lika.

Hår kan vara tråkig och platt på rötterna, samtidigt som den är torr och frissigt på ändarna, eller friska och flexibla på rötterna, men skadade på grund av vuxit ut färg på ändarna.

Med infusion serum som kan blandas i antingen schampo eller konditionering skölj, följt av alternerande leave-in serum för rötter och ändar, möjliggör ett individanpassat system och resultat som tidigare har varit omöjliga att uppnå.

 

Varifrån kommer namnet Martinsson King?

Det är en kombination av flicknamnen på mormödrarna till grundarna Anders och David.

Anders farmor föddes som Martinsson i Göteborg och Davids farmor föddes som King i Maidstone, Kent (England). Båda var enormt modiga kvinnor som övervann stora personliga utmaningar.

 

Vad är annorlunda med Martinsson King jämfört med andra märken?

Martinsson King fokuserar helt på att skapa resultat för dig, individen.

Vårt erbjudande är alltid personligt och vår roll är att du med tillförsikt ska kunna göra vad det är du vill göra. Det handlar inte bara om "hårvård"-det handlar om "din vård." Du kan alltid kontakta oss för personliga rekommendationer.

 

Är Martinsson King produkter ekologiska/hållbara/naturliga?

Martinsson King är den renaste professionella hårvårdsserien som finns på marknaden idag.

Alla våra produkter har skapats från grunden i vårt labb. Vi säkrar bästa möjliga prestanda med dagens mest hållbara ingredienser som är säkra för dig och planeten. Vi använder bara minimalt antal komponenter och de är alla vegan, giftfri och Paraben/sulfat/Silikonfritt. Så långt som möjligt, alla ingredienser är också natur-derived.

 

Kan jag använda schampo & balsam utan blanda in infusion serum?

Ja.

Våra schampo och balsam har utformats som fristående, premiumprodukter som rengör och reda ut samtidigt som den ger långvarig kondition. För att lägga till några specifika funktioner, bara använda en av våra infusion serum och blanda i handflatan.

 

Kan jag använda mer än ett Infusionserum I taget?

Ja.

Alla infusioner har skapats för att fungera som leave-in serum som kan läggas på handdukstorkat hår efter att det har schamponerats och balsamerats. Detta är en möjlighet att ge håret mer fukt, eller en extra prestanda-boost av styrka eller mjukhet innan styling. Mer än ett serum kan användas och vi rekommenderar ofta att använda ett i rötterna och ett annat från mitten på håret ut till topparna. Detta är ett unikt inslag i Martinsson King serien eftersom det skapar en mångsidighet i styling-processen som vanligtvis inte kräver någon ytterligare styling produkt, vilket håller håret renare längre.

 

Är produkterna säkra att använda i färgat hår?

Ja.

Alla serum infusioner innehåller Martinsson King Complex (MKC), en mycket koncentrerad blandning av aktiva ingredienser, som kombinerar viktlösa Fuktighetsbevarande medel för fukt och positivt laddade katjontensider för mer permanent konditionering och reparation. Naturlig fuktgivande faktor (NMF) ger intensiv färgbevarande, reducerar flygighet (antistatisk) och främjar hanterbarhet till alla hårtyper utan att tynga ner. Förstärkt Pro-vitamin B5 tränger in i hårstrået och binder fukten inifrån, vilket gör att håret ser glansigare och friskare ut samtidigt som den boostar ljusreflektion.