Så här fixar du en säker värmestyling

Så här fixar du en säker värmestyling


3 minuters läsning

Vi vill alla att vårt hår ska må bra och se snyggt ut. Helst varje dag, hela dagen lång. Tyvärr har några gett upp. De tror att det handlar om en omöjlig dröm. Att valet alltid måste göras mellan skönhet och hälsa. "Vill man vara fin får man lida pin", säger de.

Hur lyckas du med att skapa snygga, trendiga frisyrer varje dag utan att värmeskada ditt hår? Här kommer jag att dela med mig av tre smarta tips. Implementera dem för att uppleva hur ditt hår börjar må bättre lite i sänder. Tillsammans ska vi besegra värmeskadorna!

 

Vår rekommendation:

Style Memory Heat/UV Shield working spray

Värme/UV-skyddande spray med antifriss. Mer information

Style Memory Heat/UV Shield working spray

Style Memory Heat/UV Shield working spray

275.00 SEK

  Värme/UV-skyddande spray med anti-frizz och ett smart stylingminne. Skydda ditt hår: Skydda håret mot värme från stylingverktyg (upp till 200C/410F) och solens färgblekande effekter med det dynamiska värme/UV-skyddet spray! ... Läs mer


En gnutta förebyggande...

Hårets fjällskikt finns till för att skydda insidan av varje hårstrå. Det är dock inte utformat för att motstå skadliga UV-strålar eller alltför heta stylingverktyg. Det snabbaste sättet att få friskt hår är därför att förebygga dessa skador, och det gör du i tre enkla steg:

  1. Använd ett värmeskyddande medel.

  2. Styla på lägsta möjliga värmeinställningen.

  3. Minimera användningen av stylingverktyg.


Skydda ditt hår

Värmeskyddande sprays har designats för att minimera värmeskador på håret. Applicera lite innan du stylar för att få friskt och starkt hår. Medlets vitaminer och fettsyror återfuktar varje hårstrå. De värmeskyddande ingredienserna fungerar som en barriär. De låser in fukten och minimerar värmeskador. Kommer du att vistas utomhus under en längre tid? Skydda håret från solens skadliga UV-strålar med ett värmeskydd. Det tar bara några sekunder att spraya på det, men resultaten är varaktiga.

Vad ska du leta efter i ett värmeskydd? En viktig ingrediens är solrosolja. Den innehåller oljesyra som kan förhindra kluvna toppar. Detta kan få det att verka som att ditt hår växer snabbare. Solrosolja innehåller också fettsyror som skyddar färg, integritet och elasticitet hos dina lockar och hindrar dem från att torka ut.


Hitta den perfekta temperaturen

Den temperatur som du behöver för styling avgörs av din hårtyp. Börja i den nedre delen av spektrumet och arbeta dig gradvis uppåt. Har du kommit på dig själv med att arbeta igenom samma hårsektion flera gånger? Gör helst inte om det. Vrid upp värmen en gnutta istället. Ditt mål är att hitta lägsta möjliga värmenivå för att effektivt styla den frisyr du valt. Kom ihåg att aldrig använda verktygets högsta värmeinställning. Detta kommer att skada ditt hår oavsett hur mycket värmeskydd du använder.


Ta det lugnt med värmeverktygen

Kan en frisyr vara längre än en dag? Javisst! Använd en Style Memory Working Spray för att "lära" håret hur du vill att det ska se ut fram till nästa tvätt. Leta efter en hållbar, vegansk produkt som använder vattenbaserade polymerer. Dessa hjälper ditt hår att röra sig fritt, medan det fortfarande behåller sin ursprungliga form. Du behöver inte använda dina värmeverktyg så ofta. Det bästa av allt är att du sparar massor med tid på stylingen!

Skydda hårets struktur, integritet och elasticitet. Förbättra dess färg, mjukhet och lyster. Några sekunder är allt som krävs. Dina lockar kommer att tacka dig!

 

 

« Tillbaka till bloggen