Bästa ingredienserna för torrt hår

Bästa ingredienserna för torrt hår


3 minuters läsning

Återfuktat hår är vackert hår, så här är våra bästa ingredienser för torrt hår, vare sig det är tunt eller tjockt. Genom att se till att ditt hår och hårbotten får den fukt de behöver så skapar du grunden för friska, glänsande och lätthanterade lockar. Precis det vi alla längtar efter!

Vilka ingredienser borde vi använda för att se till att vårt hår blir så friskt och vackert som möjligt? Här avslöjar vi våra 4 favoriter och berättar om fördelarna med var och en av dem!


Sheasmör (Etylestrar)

Sheasmör innehåller både A- och E-vitamin, samt fettsyror som bidrar till hårets återfuktning. De kapslar in fukten i varje hårstrå utan att tynga ner håret eller få det att kännas oljigt. Sheasmör är därför en perfekt lösning för både fina och tjockare hårtyper. De antiinflammatoriska egenskaperna som finns i sheasmör bidrar också till att minska rodnad och irritation i hårbotten, eftersom dess lugnande effekt reparerar huden utan att täppa igen hårsäcken. Som vi alla vet vid det här laget: en frisk hårbotten betyder vackert, hälsosamt hår!

Vital_Cleanse_schampo

Vital Rinse conditioner är fylld med sheasmör för att hjälpa torrt, törstigt hår!

Vital Rinse conditioner

Vital Rinse conditioner

275.00 SEK

  Återfuktande balsam som gör håret mjukt, flexibelt och återfuktat utan att lämna några rester. Lämplig för: Torrt, skadat, lockigt eller frissigt hår, kluvna hårtoppar. Mjukt och trasselfritt: Återfuktar och återställer ditt hår utan tunga eller feta rester! Mer flexibilitet... Läs mer



Romersk Kamomill (Anthemis Nobilis-extrakt)

De vitaminer och viktiga näringsämnen som finns i kamomill hjälper dig att återställa och bibehålla den naturliga fuktbalansen i hår och hårbotten. Dess närande egenskaper ger håret styrka och glans och lämnar efter sig mjuka, motståndskraftiga lockar som är lätta att forma till olika frisyrer. Kamomill gör det även enklare att reda ut trassligt hår och hålla det fritt från friss! Inkludera kamomill i din hårvårdsrutin för att hålla frisset borta från din frisyr hela dagen lång.

Invisible Clease torrschampo

Invisible Cleanse torrschampo har romersk kamomill för återställa fukten i ditt hår!

Invisible Cleanse dry shampoo

Invisible Cleanse dry shampoo

275.00 SEK

  Transparent, konditionerande torrschampo spray utan pudriga, spröda rester. Omedelbart fräscht hår: Ge ditt hår nytt liv med detta rengörande och vårdande spray. Känns och luktar rent hela dagen! Lätt att applicera: Bara spray genom håret för en varaktig... Läs mer


Pro Vitamin B5 (Pantenol)

Pantenol, även känt som provitamin B5, tränger djupt in i hårskaftet för att bevara dess fukt. Effekten fortsätter att verka även efter att du sköljt håret. Detta effektiva återfuktande medel hjälper också håret att absorbera mer fukt och förbättrar därmed dess struktur på lång sikt. Varje hårstrå täcks av en skyddande hinna, vilket skapar en len och glänsande yta samt en märkbar volymboost. Pantenol har också fantastiska egenskaper som skyddar sprött hår mot att brytas av. Det förbättrar elasticiteten och gör det mer flexibelt. Håret blir följsamt istället för att gå sönder när du borstar eller stylar. Mer elasticitet innebär också färre kluvna toppar, minskat håravfall och friskare lockar!

Vital_Rinse_Conditioner

Generöst med pantenol i Hydrating Infusion serum för att stärka håret inifrån!

Hydrating Infusion Serum

Hydrating Infusion Serum

275.00 SEK

Koncentrerat fuktserum för flexibilitet och rörlighet. Omedelbar fukt och flexibilitet: Få hälsosam spänst och lyster i alla hårtyper med detta unika serum med dubbla funktioner. Ingen klibbig känsla: Detta serum absorberas helt i håret för att ge håret... Läs mer


Tsubaki-olja (Camellia Japonica tefröolja)

Denna närande olja har i århundraden varit en uppskattad skönhetshemlighet bland japanska kvinnor, särskilt inom den anrika geisha-kulturen. Den kallas också kameliaolja och är rik på Omega, A-, D-, C- och E-vitamin, samt olika viktiga fettsyror som håller håret friskt, starkt och glänsande. Oljan är känd för sina djupt penetrerande egenskaper. Den absorberas lätt av håret, där den bildar en skyddande barriär som hindrar varje strå från att torka ut. Tsubaki-oljan kommer även att bli din bästa vän i kampen mot friss. Den plattar till och förseglar ytan på varje hårstrå, vilket ger dig glänsande, silkeslent och frissfritt hår!

   

Få den hemliga Geisha-oljan med Smoothing Infusion Serum!

Smoothing Infusion serum

Smoothing Infusion serum

275.00 SEK

  Anti-frizz-serum med kameliaolja för intensiv fukt och glans. Intensiv fukt och glans: Japansk kameliaolja ger effektiv anti-frisp och låser in ungdomlig flexibilitet i varje hårstrå. Ingen klibbig känsla: Detta unika serum med dubbla funktioner absorberas helt och hållet i... Läs mer


Ditt hår förtjänar lite kärlek. Och det är lätt!

Mycket kärlek,

David Glover

Grundare och kreativ chef



Alla Martinsson King-produkter är 100% veganska och miljövänliga, tillverkade i Sverige och rekommenderade av den ideella organisationen Grön Salong™.

« Tillbaka till bloggen