Varmens stylingkraft

Varmens stylingkraft


3 minutters læsning

Vi ønsker alle, at vores hår skal se og føles bedst muligt. Hele dagen, hver dag. Desværre har nogle mennesker opgivet dette som en "umulig drøm" og tror, at de skal vælge mellem hårets sundhed og skønhed.

Hvad er hemmeligheden bag at rocke smarte og polerede frisurer hver dag uden at risikere varmefremkaldte skader? Oplev en gradvis forbedring af dit hårs sundhed ved at implementere de tips, jeg vil dele med dig i denne artikel. Lad os arbejde sammen om at slå varmen!

 

Vores anbefaling:

Style Memory Heat/UV Shield working spray

Varme/UV-beskyttende spray med anti-frizz. Mere information

Style Memory Heat/UV Shield working spray

Style Memory Heat/UV Shield working spray

275.00 SEK

  Varme/UV-beskyttende spray med anti-frizz og en smart stylinghukommelse. Beskyt dit hår: Beskyt dit hår mod varme fra stylingredskaber (op til 200C/410F) og solens farveblegning med denne dynamiske varme/UV-beskyttelsesspray! ... Læs mere


Et gram forebyggelse...

Skællaget giver en vis beskyttelse til indersiden af dine hårstrå. Men den er ikke designet til at modstå skadelige UV-stråler eller alt for varme stylingredskaber. Forebyggelse er den hurtigste vej til sundt hår, og det sker i tre nemme trin:

  1. Brug et varmebeskyttende middel.

  2. Stil på den lavest mulige varmeindstilling.

  3. Minimer brugen af stylingredskaber.


Beskyt dit hår

En varmebeskyttende spray er designet til at minimere skader på håret forårsaget af varme. Påfør lidt før styling for at få et sprudlende, sundt hår. Formlens vitaminer og fedtsyrer fugter hvert enkelt hårstrå. De varmebeskyttende ingredienser dækker derefter det hele med en beskyttende barriere, der indkapsler fugten og minimerer varmeskader. Kommer du til at tilbringe meget tid udendørs? Beskyt dit hår mod de skadelige UV-stråler med et varmebeskyttende "skjold". Det tager kun et par sekunder at spraye det på, men det giver langvarige resultater.

Hvad skal du kigge efter i en varmebeskyttende creme? En vigtig ingrediens er solsikkefrøolie. Den indeholder oliesyre, som kan forhindre, at håret knækker. Det kan få det til at se ud, som om dit hår vokser hurtigere, fordi spidserne ikke længere knækker af. Solsikkeolie indeholder også fedtsyrer, der beskytter dine lokkers farve, elasticitet og integritet og forhindrer, at de tørrer ud.


Find den ideelle temperatur

Din hårtype afgør, hvilken temperatur du skal bruge til styling. Start i den lave ende af spektret, og arbejd dig gradvist op. Hvis du kommer til at gå over den samme sektion af håret to gange - så lad være! Skru i stedet et trin op for varmen. Dit mål er at finde den lavest mulige indstilling til effektivt at style din personlige hårtype. Husk aldrig at bruge den højeste varmeindstilling på dit redskab. Det vil skade dit hår, uanset hvor meget varmebeskyttelse du bruger.


Pas på med de varme værktøjer

Kan en frisure holde mere end én dag? Ja, absolut! Brug en styling memory working spray til at "lære" dit hår, hvordan det skal opføre sig indtil næste vask. Kig efter et bæredygtigt, vegansk produkt, der bruger vandbaserede polymerer. Disse vil hjælpe dit hår med at bevæge sig frit, mens det stadig holder sin oprindelige form. Du behøver ikke at bruge dine varme værktøjer så ofte. Og det bedste af det hele? Du sparer tid på at style dit hår hver morgen!

Beskyt dit hårs struktur, integritet og elasticitet. Forbedrer dets farve, blødhed og glans. Et par sekunder er alt, hvad der kræves. Dine lokker vil takke dig!

 

 

" Tilbage til bloggen