Vores bedste ingredienser til tørt hår.

Vores bedste ingredienser til tørt hår.


3 minutters læsning

Hydreret hår er lykkeligt hår, så uanset om det er fint eller groft i strukturen, er her vores bedste ingredienser til tørt hår. At sikre, at vores hår og hovedbund er hydreret, fremmer væksten af sunde, skinnende og nemme at håndtere tråde. Lad os være ærlige - det er det, vi alle ønsker!

Så hvilke ingredienser skal vi sørge for er en del af vores hårpleje for at opnå smukt hår? Her giver vi dig vores top 4 og fordelene ved hver enkelt.


Sheasmør (ethylestere)

Sheasmør indeholder A- og E-vitamin samt fedtsyrer, der hjælper med at fugte dit hår. Det har emulerende egenskaber, der indkapsler fugten uden at efterlade håret tungt eller fedtet, hvilket gør det til den perfekte løsning til både fine og tykkere hårtyper. Sheasmørrets antiinflammatoriske egenskaber hjælper også med at reducere rødme og hovedbundsirritation ved at give helende effekter uden at tilstoppe folliklen. Og som vi alle ved nu, er en sund hovedbund lig med sundt hår!

Vital_Cleanse_shampoo

Vital Rinse balsam er fyldt med sheasmør, der hjælper tørt, tørstigt hår!

Vital Rinse balsam

Vital Rinse balsam

275.00 SEK

  Fugtgivende balsam, der efterlader dit hår blødt, fleksibelt og hydreret uden rester. Velegnet til: Tørt, beskadiget, krøllet eller kruset hår, spaltede spidser. Blødt og uden at filtre: Fugter og genopretter dit hår uden tunge eller fedtede rester! Mere fleksibilitet... Læs mere



Romersk kamille (Anthemis Nobilis blomsterekstrakt)

Vitaminerne og de essentielle næringsstoffer i kamille hjælper med at bevare og genoprette den naturlige fugtbalance i hår og hovedbund. Dens nærende egenskaber tilfører styrke og glans og efterlader bløde, stærke og håndterbare lokker. Kamille er også en effektiv detangler og frizz fighter! Inkluder den i din hårpleje for at hjælpe dit hår med at holde sig krusfrit hele dagen.

Invisible Clease tørshampoo

Invisible Cleanse tørshampoo indeholder romersk kamille, der plejer og genopretter dine lokker!

Invisible Cleanse dry shampoo

Invisible Cleanse dry shampoo

275.00 SEK

  Transparent, plejende tørshampoo-spray uden pudderagtige, sprøde rester. Øjeblikkeligt friskt hår: Giv dit hår nyt liv med denne rensende og plejende spray. Føles og dufter rent hele dagen! Let at anvende: Bare spray gennem håret for at få en... Læs mere


Pro-vitamin B5 (panthenol)

En af vores bedste ingredienser til tørt hår er Panthenol, også kendt som Pro Vitamin B5. Det trænger dybt ind i hårstrået for at fremme fugtbevarelse, der fortsætter med at arbejde i håret, selv efter skylning. Dette kraftige fugtighedsbevarende middel hjælper også håret med at trække fugt ind, hvilket forbedrer dets tekstur på lang sigt. Det dækker hvert hårstrå for at skabe en glat, skinnende finish med et mærkbart boost til hårets volumen. Panthenol har også fantastiske fordele, når det gælder om at beskytte skørt hår mod at knække. Det øger elasticiteten, hvilket betyder, at dit hår vil bøje og flekse mere, når det børstes eller styles, i stedet for at knække eller revne. Mere elasticitet betyder også færre spaltede spidser, mindre fældning og sundere lokker!

Vital_Rinse_Conditioner

Masser af panthenol i Hydrating Infusion serum for at styrke dit hår indefra!

Hydrating Infusion serum

Hydrating Infusion serum

275.00 SEK

Koncentreret fugtgivende serum til fleksibilitet og bevægelse. Øjeblikkelig fugt og fleksibilitet: Få sund spændstighed og glans i alle hårtyper med dette unikke serum med to funktioner. Ingen klæbrig fornemmelse: Dette serum absorberes fuldstændigt i håret for at give... Læs mere


4. Tsubaki-olie (Camellia Japonica-frøolie)

Denne nærende olie har været en skattet skønhedshemmelighed for japanske kvinder og de gamle geishaer i århundreder. Den er en rig kilde til omega samt A-, D-, C- og E-vitamin og fedtsyrer, som er afgørende for at holde håret sundt, stærkt og glansfuldt. Den er kendt for sine dybt indtrængende egenskaber og absorberes let i håret, hvor den danner en beskyttende barriere, der forhindrer udtørring. Kameliaolie er også en stærk allieret i kampen mod krus. Den udjævner og forsegler hårets skællag og hjælper dig med at opnå skinnende, silkebløde og krusfrie lokker!

   

Få den unikke Geisha Secret Oil med Smoothing Infusion serum!

Smoothing Infusion serum

Smoothing Infusion serum

275.00 SEK

  Anti-frizz-serum med kameliaolie, der giver intens fugt og glans. Intens fugt og glans: Japansk kameliaolie giver effektiv anti-frizz og fastlåser ungdommelig fleksibilitet i hvert hårstrå. Ingen klæbrig fornemmelse: Dette unikke dual/function-serum absorberes fuldstændigt i... Læs mere


Dit hår fortjener lidt kærlig pleje. Og det er nemt!

Kærlig hilsen,

David Glover

Grundlægger og kreativ direktør



Alle Martinsson King produkter er 100 % veganske og miljøvenlige, fremstillet i Sverige og anbefalet af non-profit organisationen Green Salon™.

" Tilbage til bloggen