4 mirakelkure mod kruset hår.

4 mirakelkure mod kruset hår.


3 minutters læsning

Uanset vores hårtype må de fleste af os på et eller andet tidspunkt i vores liv slås med kruset hår. Så hvad forårsager krus - og hvordan kan vi undgå det? Her er vores 4 bedste mirakelkure mod kruset hår.

Kruset hår skyldes som regel mangel på fugt i håret. Når håret er tørt, søger det fugt fra luften omkring det, og derfor gør vejret ofte tingene værre.

Brug af varme stylingredskaber kan også være en stor medvirkende faktor til kruset hår på grund af den skade, de forårsager på hårets ydre lag.

Her er fire gode ingredienser, du skal kigge efter, hvis du vil opbygge fugt, beskytte dit hår og undgå krus!


Solsikkeolie

Solsikke

Denne naturlige ingrediens bruges i mange fugtboostende shampooer og er en stærk allieret i din kamp mod krus. De sunde fedtstoffer og antioxidanter i solsikkeolie gør den til en fremragende behandling af tørt, kedeligt hår.

Olien indeholder oliesyre, som kan forhindre, at håret knækker, og kan få dit hår til at føles længere, fordi spidserne ikke knækker så let af.

Det har også antiinflammatoriske egenskaber, som kan hjælpe med at dæmpe skæl og lindre en kløende hovedbund.

Vital_Cleanse_shampoo

Vital Cleanse shampoo er fyldt med masser af solsikkeolie, der plejer og beskytter dit hår.

Vital Cleanse shampoo

Vital Cleanse shampoo

275.00 SEK

  Rigt fugtgivende og farvebeskyttende shampoo, der er designet til blidt at rense og genfugte. Velegnet til: farvebehandlet, highlighted, tørt, krøllet eller kruset hår. Giv energi til tørt, skørt hår: Rens og fugt med denne tykke, cremede shampoo. Rehydrer tørstigt hår:... Læs mere



Sheasmør

Denne naturlige fugtighedscreme hjælper med at reducere krus og forbedrer hårets generelle glans. Den gør det også mere medgørligt uden at efterlade rester.

Sheasmør udvindes af nødderne fra sheatræet, som hovedsageligt vokser i Vestafrika. Det har været brugt som en kosmetisk ingrediens i århundreder på grund af dets udglattende, beroligende og plejende egenskaber. 

Sheasmør er også antiinflammatorisk, en antioxidant, og det er ikke kendt for at forårsage allergiske reaktioner. Det giver også en naturlig UV-beskyttelse!

Invisible Clease tørshampoo

Vital Rinse Conditioner bruger sheasmør til at give dit hår dyb, vedvarende fugt.

Vital Rinse balsam

Vital Rinse balsam

275.00 SEK

  Fugtgivende balsam, der efterlader dit hår blødt, fleksibelt og hydreret uden rester. Velegnet til: Tørt, beskadiget, krøllet eller kruset hår, spaltede spidser. Blødt og uden at filtre: Fugter og genopretter dit hår uden tunge eller fedtede rester! Mere fleksibilitet... Læs mere


Kameliaolie

Kamelia

Denne traditionelle japanske ingrediens - også kaldet Tsubaki-olie eller tefrøolie - har været geishaernes skønhedshemmelighed i århundreder. Den har været dyrket i meget lang tid i hele Asien og udvindes af frøene fra kameliaen.

Denne koldpressede olie indeholder sunde fedtsyrer, der hjælper med at genoprette elasticitet, balance og glathed i dit hår.

Kameliaolie trænger ind i hårstrået og efterlader håret glat, krusfrit og let at rede igennem, uden at det føles fedtet.

Vital_Rinse_Conditioner

Smoothing Infusion serum

Smoothing Infusion serum

275.00 SEK

  Anti-frizz-serum med kameliaolie, der giver intens fugt og glans. Intens fugt og glans: Japansk kameliaolie giver effektiv anti-frizz og fastlåser ungdommelig fleksibilitet i hvert hårstrå. Ingen klæbrig fornemmelse: Dette unikke dual/function-serum absorberes fuldstændigt i... Læs mere


DIPA

DIPA

Denne bionedbrydelige ingrediens (dens fulde navn er di-isopropyl adipate) er en avanceret, bæredygtig og ikke-fedtende fugtighedscreme, der bruges i avancerede hud- og hårplejeprodukter.

Den absorberes hurtigt og efterlader håret rent og hydreret, samtidig med at den effektivt holder uønsket fugt ude.

   

Style Memory Heat/UV Shield-spray bruger DIPA, en af vores bedste mirakelingredienser til kruset hår, til at holde på fugten, bekæmpe krus og tæmme statisk hår.

Style Memory Heat/UV Shield working spray

Style Memory Heat/UV Shield working spray

275.00 SEK

  Varme/UV-beskyttende spray med anti-frizz og en smart stylinghukommelse. Beskyt dit hår: Beskyt dit hår mod varme fra stylingredskaber (op til 200C/410F) og solens farveblegning med denne dynamiske varme/UV-beskyttelsesspray! ... Læs mere


Jeg håber, at dette vil hjælpe dig med at nyde glat, krusfrit hår!

Kærlig hilsen,

David Glover

Grundlægger og kreativ direktør



Alle Martinsson King produkter er 100 % veganske og miljøvenlige, fremstillet i Sverige og anbefalet af non-profit organisationen Green Salon™.

" Tilbage til bloggen