5 gode tips til gråt hår

5 gode tips til gråt hår


4 minutters læsning

Gråt hår er meget trendy lige nu. Men som alle med gråt hår ved, kræver det både en masse arbejde og de rigtige produkter at holde det sundt og stilfuldt. 
 

Hvad er gråt hår?

"Gråt" hår er faktisk en proces, hvor hvidt hår blander sig med din oprindelige hårfarve. Når vi bliver ældre, holder vores hår op med at producere melanin, som er det, der skaber farvepigmenterne i vores hår. Det, du ser, er bogstaveligt talt "farveløst" hår, hvor hårsækken er ophørt med at producere de nødvendige celler, normalt sammen med de naturlige olier, som din krop producerer for at holde dit hår og din hud smurt. 
 
Derfor er det mest sandsynligt, at dette nyere hvide hår er tyndere, selvom det har en tendens til at føles tykkere og mere groft på grund af dets mangel på fugt. Selvom dette problem måske ikke er så slemt for dem, der kæmper for at bevare volumen eller holde en krølle, har det brug for særlig opmærksomhed for at bevare fleksibiliteten og glansen. Her er fem tips til, hvordan du får en sølvfarvet frisk og strålende manke! 
 
Her er fem tips til, hvordan du får en sølvfarvet, frisk og strålende manke! 
 

1. Skab mere fugt

Fugt er nøglen til at bevare blødheden og glansen, så det grå hår ikke virker "slidt". Vælg en sulfatfri shampoo, der renser håret skånsomt og samtidig tilfører ingredienser som betainaminosyrer, der giver fugt og fleksibilitet. Plej håret, hver gang du vasker det, så både hår og hovedbund får næring. Brug fugtgivende serummer til at holde håret fleksibelt, og behandl det med en fugtgivende maske hver anden uge for at genskabe glans og spændstighed.  
 
 

Vores anbefaling:

Hydrating Infusion serum

Koncentreret serum til fleksibilitet og fugt. Mere information

Hydrating Infusion serum

Hydrating Infusion serum

275.00 SEK

Koncentreret fugtgivende serum til fleksibilitet og bevægelse. Øjeblikkelig fugt og fleksibilitet: Få sund spændstighed og glans i alle hårtyper med dette unikke serum med to funktioner. Ingen klæbrig fornemmelse: Dette serum absorberes fuldstændigt i håret for at give... Læs mere


2. Undgå balsam med silikone

Silikone kan skabe en barriere på dit hår, som forhindrer det i at absorbere al den fugt, det har brug for. Mange balsamer indeholder silikone for at give dig følelsen af fugt, men det er kun kosmetisk, og det kan gøre dit hår meget dehydreret, meget hurtigt. Hvis du bemærker, at dit hår bliver fedtet sidst på dagen, skal du nok tjekke ingredienserne i din balsam (alt, der ender på "cone", er silikone).
 
 

Vores anbefaling:

Vital Rinse balsam

Fugtgivende balsam til tørt eller beskadiget hår. Mere information

Vital Rinse balsam

Vital Rinse balsam

275.00 SEK

  Fugtgivende balsam, der efterlader dit hår blødt, fleksibelt og hydreret uden rester. Velegnet til: Tørt, beskadiget, krøllet eller kruset hår, spaltede spidser. Blødt og uden at filtre: Fugter og genopretter dit hår uden tunge eller fedtede rester! Mere fleksibilitet... Læs mere


3. Brug produkter, der styrker volumen

Brug produkter med Pro-vitamin B5, en naturlig ingrediens, der trænger ind i hårets cortex. Det deponerer fugt og plumper hårstrået ud, så det får mere volumen og fylde. Mange volumenprodukter kan være udtørrende og bidrage til en mat tekstur i stedet for at opbygge den glans, du ønsker.
 
 

Vores anbefaling:

Volume Infusion serum

Energigivende, vægtløs volumenserum. Mere information

Volume Infusion serum

Volume Infusion serum

275.00 SEK

Energigivende, vægtløs serum, der giver ekstra styrke og volumen. Stærk volumen og fylde: Opbyg fylde og styrke i fint, fladt hår med dette unikke serum med to funktioner. Ingen klæbrig fornemmelse: Dette serum absorberes fuldstændigt i håret for at opbygge... Læs mere


4. Vær forsigtig med varmestyling

Ved varmestyling - især ved brug af glattejern - kan gråt hår let brænde og udvikle et let brunt skær mod spidserne. Brug varmebeskyttende produkter, og lad være med at bruge stylingredskaber på maksimal varme. Hold også enderne af dit hår trimmet ofte, så dit hår ser sundt og stærkt ud. Du kan få din stil til at holde længere med en god tørshampoo, der også genopliver dit hår og reducerer hyppigheden af vask og genstyling.
 

Vores anbefaling:

Style Memory Heat/UV Shield working spray

Varme/UV-beskyttende spray med anti-frizz. Mere information

Style Memory Heat/UV Shield working spray

Style Memory Heat/UV Shield working spray

275.00 SEK

  Varme/UV-beskyttende spray med anti-frizz og en smart stylinghukommelse. Beskyt dit hår: Beskyt dit hår mod varme fra stylingredskaber (op til 200C/410F) og solens farveblegning med denne dynamiske varme/UV-beskyttelsesspray! ... Læs mere


5. Afgift dit hår regelmæssigt

Forurening i luften (især røg) og komponenter i dit vand (såsom kalk) kan let blive fanget i hårets kutikula, hvilket bidrager til den gulnende/tørrende effekt på håret. Det er vigtigt at afgifte håret mindst en gang om måneden med en særlig shampoo, der skånsomt fjerner urenheder uden at fjerne de naturlige olier. Jeg håber, at disse tips vil hjælpe dig med virkelig at nyde dit grå hår! Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål!
 
 

Vores anbefaling:

Essential Cleanse shampoo

Skånsom shampoo, der afgifter og genopfrisker. Mere information

Essential Cleanse shampoo

Essential Cleanse shampoo

275.00 SEK

  Let fugtgivende volumenshampoo, der forbedrer fylden, detoxer blidt og bringer glansen tilbage. Velegnet til: fint, fladt eller kedeligt hår, fedtede rødder og følsom hovedbund. Renser i dybden og skånsomt: Skaber en frisk og vedvarende følelse. Perfekt til finere,... Læs mere

 

" Tilbage til bloggen