5 gode tips til hårpleje derhjemme

5 gode tips til hårpleje derhjemme


4 minutters læsning

I disse mærkelige tider ser mange af os vores stylist mindre, end vi gerne ville. Det betyder, at vi selv må tage os af vores hår, med varierende succes. Men du må ikke miste håbet! Du kan skabe smukt, sundt hår derhjemme, som endda kan vokse sig stærkere og bedre end før. Her er mine bedste tips til hårpleje.

 

Lad være

Lad os starte med, hvad man ikke skal gøre. Prøv ikke at klippe dit hår selv! Det bliver næsten aldrig, som du vil have det, og en dårlig klipning kan give varige problemer. Lad det vokse, indtil du kan gå til en stylist og få en professionel klipning!

 

1. Rens den

Det er altid vigtigt at holde håret rent og friskt. Brug milde formler, der renser dit hår uden at fjerne dets naturlige olier, og kombiner nærende shampooer med en mere afgiftende shampoo hver anden uge. Vask ikke oftere, end du er nødt til.

Prøv kun at bruge stylingprodukter, som du kan mærke bliver absorberet i håret. Produktrester, som du kan mærke oven på håret, vil tiltrække snavs og tvinge dig til at vaske oftere. Stylingprodukter med for mange rester kan også få din hovedbund og pande til at føles fedtet.


 

VITAL CLEANSE SHAMPOO (250 ML): Rigt fugtgivende og farvebeskyttende shampoo, der forsigtigt renser og genfugter. Læs mere her.

Vital Cleanse shampoo

Vital Cleanse shampoo

275.00 SEK

  Rigt fugtgivende og farvebeskyttende shampoo, der er designet til blidt at rense og genfugte. Velegnet til: farvebehandlet, highlighted, tørt, krøllet eller kruset hår. Giv energi til tørt, skørt hår: Rens og fugt med denne tykke, cremede shampoo. Rehydrer tørstigt hår:... Læs mere


 

2. Konditioner den

Selv med skånsomme shampooer har de fleste af os brug for en god balsam for at give vores hår fugt, blødhed og fleksibilitet. Hvis dit hår er tyndt, skal du bruge en letvægtsformel, der ikke tynger det ned. Hvis du har tykkere eller mere kruset hår, skal du finde et produkt, der nemt trænger ind i hårstråene. Så kan du styre effekten efter, hvor meget du skyller ud - med en god balsam kan du lade noget af produktet trænge ind uden en fedtet fornemmelse og styrke håret indefra.


VITAL RINSE CONDITIONER (250 ML): Fugtgivende balsam, der efterlader dit hår blødt, fleksibelt og hydreret. Læs mere her

Vital Rinse balsam

Vital Rinse balsam

275.00 SEK

  Fugtgivende balsam, der efterlader dit hår blødt, fleksibelt og hydreret uden rester. Velegnet til: Tørt, beskadiget, krøllet eller kruset hår, spaltede spidser. Blødt og uden at filtre: Fugter og genopretter dit hår uden tunge eller fedtede rester! Mere fleksibilitet... Læs mere


 

3. Fugt den

De fleste hårtyper har brug for ekstra fugt, især om vinteren, når indendørs opvarmning og koldt vejr gør vores hår ekstra tørt. Der findes flere styrkende serummer på markedet, som er nemme at påføre. De beroliger og plejer ofte også en tør og følsom hovedbund.


HYDRATING INFUSION SERUM (100 ML): Koncentreret fugtgivende serum til fleksibilitet og bevægelse. Læs mere her.

Hydrating Infusion serum

Hydrating Infusion serum

275.00 SEK

Koncentreret fugtgivende serum til fleksibilitet og bevægelse. Øjeblikkelig fugt og fleksibilitet: Få sund spændstighed og glans i alle hårtyper med dette unikke serum med to funktioner. Ingen klæbrig fornemmelse: Dette serum absorberes fuldstændigt i håret for at give... Læs mere


 

4. Beskyt den

Enhver varmestyling risikerer at udtørre og beskadige dit hår, medmindre du bruger et godt varmebeskyttende produkt. Tjek anmeldelserne, før du køber, og sørg for, at det beskytter op til 200°C. Selv hvis du har en god varmebeskyttelse, skal du indstille dit værktøj til lav/medium for at undgå at brænde håret.

Beskyt også dit hår, når du sover, ved at samle det i en knold - og lad være med at gå i bad, lige før du går i seng. Dit hår er mest skrøbeligt, når det er vådt, og nogle af os er mindre yndefulde, når vi sover.


STYLE MEMORY WORKING SPRAY (300 ML): Varme/UV-beskyttende spray med anti-frizz og en smart stylinghukommelse. Læs mere her.

Style Memory Heat/UV Shield working spray

Style Memory Heat/UV Shield working spray

275.00 SEK

  Varme/UV-beskyttende spray med anti-frizz og en smart stylinghukommelse. Beskyt dit hår: Beskyt dit hår mod varme fra stylingredskaber (op til 200C/410F) og solens farveblegning med denne dynamiske varme/UV-beskyttelsesspray! ... Læs mere


 

5. Spørg din stylist om tips.

Selv hvis du ikke kan besøge din faste stylist, er de som regel glade for at give dig råd om din hjemmeplejerutine, så bare ring til dem eller send dem en besked.

Du er også velkommen til at kontakte mig på [email protected]. Mine kolleger og jeg vil gøre vores bedste for at hjælpe dig!

Kærlig hilsen,

David Glover

Grundlægger og kreativ direktør


Alle Martinsson King produkter er 100 % veganske og miljøvenlige, fremstillet i Sverige og anbefalet af non-profit organisationen Green Salon.™.

 

" Tilbage til bloggen