De 3 bedste tips til miljøvenlig hårpleje!

De 3 bedste tips til miljøvenlig hårpleje!


2 minutters læsning

Vi vil alle gerne bruge produkter til vores hår og krop, som er gode både for os selv og for naturen. Men hvordan sikrer vi os, at de rent faktisk er miljøvenlige og gode?

Et problem er, at mange brands bruger ord som "naturlig" og "bæredygtig" i deres markedsføring, uden at de rent faktisk kan dokumentere det. 

Her er mine 3 bedste tips til at sikre, at dine hårprodukter er rene og miljøvenlige!

 

1. Tjek ingredienserne

For at vide, om dit produkt kun indeholder bæredygtige ingredienser, skal du næsten være kemiker. Heldigvis er der andre, der tjekker dem for os. Du kan enten bruge apps som ThinkDirty, der lader dig scanne produkter for dårlige komponenter, eller tjekke, om dit brand bruger strenge kontroller fra organisationer som Green Salon, hvis Grøn liste indeholder kun produkter, der bruger de mest miljøvenlige ingredienser. (De andre ender på deres gule og røde lister).

 

2. Vælg færre ingredienser

Ofte tilsættes "økologiske" ingredienser til en formel for at lokke vores opmærksomhed væk fra andre billige og skadelige komponenter. Jo kortere ingredienslisten er, jo lettere er det for dig at sikre, at det hele er miljøvenligt og rent. 12-20 komponenter kan være et godt antal for en shampoo, for eksempel.

 

3. Få klimakompensation

Det er umuligt at fremstille et produkt og sende det til dig uden at påvirke miljøet. Vælg mærker, der ikke kun skaber miljøvenlige produkter, men også giver betydelige bidrag til organisationer, der hjælper med at beregne og udligne disse klimaeffekter ved at plante træer eller reducere forurening andre steder, såsom CO2-fodaftryk.

 

Vi ønsker alle, at vores produkter skal levere de rigtige resultater. Vi kan kræve, at de også er gode for naturen - og for os! Du kan læse mere om vores arbejde med bæredygtighed her.

Send os dine ideer og tanker til [email protected].

Kærlig hilsen,

David Glover

 


Se udvalget på Martinsson King !

✔️Made i Sverige
✔️100% bæredygtig og vegansk
✔️Recommended by Green Salon™
✔️Minimal antal ingredienser
✔️Climate kompenseret x5 gennem Carbon Footprint™.

Mere information

 

" Tilbage til bloggen